ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Επίθεση" Καν για Μπουφόν: "Δεν ξέρει πότε να σταματήσει το ποδόσφαιρο"

"Επίθεση" Καν για Μπουφόν: "Δεν ξέρει πότε να σταματήσει το ποδόσφαιρο"

Ο Όλιβερ Καν άφησε αιχμές κατά του Τζανλουίτζι Μπουφόν, λέγοντας ότι ο Ιταλός γκολκίπερ της Γιουβέντους έπρεπε να είχε αποσυρθεί νωρίτερα, αλλά "παρασύρθηκε από την επιθυμία να φτάσει σε νέα ρεκόρ και να κατακτήσει το Champions League".

Ο Όλιβερ Καν μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και την αποβολή του στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μπερναμπέου. Ο επί σειρά ετών γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου εξαπέλυσε "επίθεση" στον Ιταλό, λέγοντας ότι αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει πότε να σταματήσει την καριέρα του.

Ο 48χρονος πια Καν δήλωσε στη συνέντευξή του: "Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Αν είχε αποσυρθεί νωρίτερα, ίσως να είχε αποφύγει τον αποκλεισμό από τους Σουηδούς στο δρόμο για το Μουντιάλ και αργότερα την απογοήτευση στο ματς με τη Ρεάλ. Παρασύρθηκε από την επιθυμία να φτάσει σε νέα ρεκόρ και να κατακτήσει το Champions League".

Ο Καν, που αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας το 2006 και σε συλλογικό επίπεδο το 2008, πρόσθεσε: " Θα μπορούσα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα. Αν δεν μπορείς να βρεις το σωστό χρόνο για να βάλει τέλος στο... κενό, τότε πονάει. Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Αυτά μετράνε, όχι ότι δεν πήρε το Champions League".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ