ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις ρίζες για τον (προπονητή) Μπόρχα

Επιστροφή στις ρίζες για τον (προπονητή) Μπόρχα

Μετά από δύο μήνες χωρίς ομάδα, ο Φέλιξ Μπόρχα κάνει προπονήσεις με αυτή από την οποία ξεκίνησε και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το 2006, την Ελ Νασιονάλ, έχοντας μάλιστα αποκτήσει δίπλωμα προπονητή.

Το "καγκουρό" επέστρεψε στο Εκουαδόρ. Σε ηλικία 33 ετών, ο Φέλιξ Μπόρχα κάνει προπονήσεις με τη φανέλα της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του κι από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, το 2006.

Χωρίς να έχει καταφέρει να βρει ομάδα μετά από δύο μήνες - όταν κι έβαλε τέλος στην ασιατική περιπέτειά του με τη φανέλα της South China στη Χονγκ Κονγκ - βρήκε στέγη για προπονήσεις στην Ελ Νασιονάλ.

Μάλιστα, δεν σκέφτεται να "κρεμάσει" σύντομα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά να αγωνιστεί από το νέο έτος είτε με τη φανέλα της Ελ Νασιονάλ, είτε με άλλης ομάδας της χώρας.

Ποιο είναι το νέο, όμως; Μετά από 15ετή θητεία στα γήπεδα με τις φανέλες των Ελ Νασιονάλ, Ολυμπιακού, Μάιντς, Πουέμπλα, Πατσούκα, Κίτο, Τσίβας (ΗΠΑ), Μουσούκ Ρούνα, Ρεάλ Γκαρσιλάσο και South China, ο επιθετικός από το Εκουαδόρ φρόντισε να αξιοποιήσει τις γνώσεις του.

Η "κόμπρα" - παρατσούκλι που απέκτησε στην Ελλάδα - απέκτησε δίπλωμα προπονητή και το εξασκεί για πρώτη φορά διδάσκοντας τα "μυστικά" του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της ομάδας. Θα καταφέρει να συνδυάσει και τις δύο καριέρες;

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ