ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην Αυστραλία για Κέιχιλ

Επιστροφή στην Αυστραλία για Κέιχιλ

Ο 36χρονος Αυστραλός μεσοεπιθετικός, Τιμ Κέιχιλ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Melbourne City μετά από 19 χρόνια περιπλάνησης σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Το ανακοίνωσε με selfie πλάι στους Πίρλο, Βίγια και Λάμπαρντ.

Ήταν μόλις 17 ετών όταν άφησε το Σίδνεϊ και την Αυστραλία για να ξενιτευτεί και να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο στην Αγγλία. Ο Τιμ Κέιχιλ, το 1997 πάτησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας Νέων της Μίλγουολ.

Την επόμενη χρονιά προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2004 μετακόμισε στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Έβερτον. Πριν από τέσσερα χρόνια έζησε το American dream με τους New York Red Bulls και το 2015 ήρθε η κινέζικη πρόκληση για τις Shanghai Shenhua και Hangzhou Greentown διαδοχικά.

Για τον Τιμ Κέιχιλ, στα 36 του έτη και με 47 γκολ σε 91 συμμετοχές με την εθνική Αυστραλίας, ήρθε η ώρα της επιστροφής. Από την Πέμπτη είναι κάτοικος Μελβούρνης, καθώς ανακοινώθηκε από τη Melbourne City, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπρούνο Φορναρόλι.

Όσο για την ανακοίνωση, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος. Selfie, πλάι στους Πίρλο, Βίγια και Λάμπαρντ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ