ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Ρονάλντο στις 11 Σεπτέμβρη

Επιστροφή Ρονάλντο στις 11 Σεπτέμβρη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο UEFA Super Cup κόντρα την Σεβίλλη, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη νέα σεζόν στις 11 Σεπτέμβρη

Το ευρωπαϊκό Super Cup θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο "Lerkendal Stadion" του Τρόντχαϊμ, στο γήπεδο δηλαδή της πρωταθλήτριας Νορβηγίας, Ρόσενμποργκ, με αντιπάλους τις Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Ο κάτοχος του Champions League θα αγωνιστεί χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ακόμη κάνει διακοπές, αλλά είναι τραυματίας στο γόνατο από το μαρκάρισμα του Ντιμιτρί Παγέτ στον τελικό του Euro 2016.

"Είναι δεδομένο πως δεν θα παίξω", τόνισε ο Ρονάλντο από την πατρίδα του, άλλωστε η επιστροφή του στη Μαδρίτη για να ξεκινήσει προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, μία μέρα μετά του UEFA Super Cup δηλαδή.

Ο Πορτογάλος θα χάσει και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με Σοθιεδάδ (εκτός) και Θέλτα (εντός), ενώ ακολουθεί διάστημα διεθνών αγώνων και αναμένεται να παίξει στις 11 Σεπτέμβρη στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Οσασούνα (εντός).

Με την απουσία του στο UEFA Super Cup ίσως δούμε στην Ρεάλ να παίζουν μαζί στην επίθεση οι Μπενζεμά και Μοράτα, ενώ η Σεβίλλη έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς έχει αποκτήσει 4 σπουδαίους μέσους, τους Κρανεβίτερ, Χοακίν Κορέα, Φράνκο Βάσκες και Γκάνσο (νέος προπονητής ο Χόρχε Σαμπαόλι).

Για όσους αναρωτιούνται γιατί το UEFA Super Cup διεξάγεται πλέον αρχές Αυγούστου και όχι τέλη, είναι για να μην... επηρεάζει τις ομάδες στα πρωταθλήματα που θα έχουν ξεκινήσει, αλλά και τις ημερομηνίες για τα ματς των εθνικών ομάδων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ