ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν Κρόος και Μόντριτς για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν-Ζερμέν

Επιστρέφουν Κρόος και Μόντριτς για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν-Ζερμέν
AP PHOTO/PAUL WHITE

Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μπορεί να τους υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα είναι εκ νέου διαθέσιμοι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μπορεί να τους υπολογίζει για την αυριανή (06/03) αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους "8" του Champions League.

Οι δυο μέσοι συμπεριλήφθηκαν στην 24μελή αποστολή, αφού προηγουμένως είχαν χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος με Χετάφε, Εσπανιόλ και Αλαβές.

Οι επιστροφές των δύο ποδοσφαιριστών έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει η Ρεάλ ώστε να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Άλλωστε, το Champions League είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που της έχει απομείνει, καθώς βρίσκεται ήδη στο -15 από την πρωτοπόρο της Primera Division Μπαρτσελόνα, ενώ έχει επέλθει και ο αποκλεισμός της από το Copa del Rey.

Πιο αναλυτικά, η αποστολή της Ρεάλ απαρτίζεται από τους Νάβας, Κασίγια, Λούκα, Καρβαχάλ, Βαγέχο, Ράμος, Βαράνε, Νάτσο, Μαρσέλο, Τεό, Χακιμί, Κρόος, Μόντριτς, Καζεμίρο, Γιορέντε, Ασένσιο, Ίσκο, Κόβασιστς, Θεμπάγιος, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Βάθκεθ και Μαγιοράλ.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ