ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στο "Meazza" ο Μουρίνιο

Football Soccer - Maccabi Tel Aviv v Chelsea - UEFA Champions League Group Stage - Group G - Sammy Ofer Stadium, Haifa, Israel - 24/11/15
Chelsea manager Jose Mourinho before the match
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Football Soccer - Maccabi Tel Aviv v Chelsea - UEFA Champions League Group Stage - Group G - Sammy Ofer Stadium, Haifa, Israel - 24/11/15 Chelsea manager Jose Mourinho before the match Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Μετά από σχεδόν 6 χρόνια ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει στο "Meazza" για να δει διά ζώσης το Ίντερ-Σαμπντόρια και τον... Μάουρο Ικάρντι!

Όσο πλησιάζει η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Σαμπντόρια (20/2, 21:45) τόσο μεγαλώνει η αναμονή από πλευράς των οπαδών των "νερατζούρι". Όχι μόνο γιατί περιμένουν να δουν αν η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να βγει από την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα αλλά και επειδή στις εξέδρες του "Meazza" θα βρεθεί ο... αγαπημένος τους Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο προπονητής ουσιαστικά με τον οποίο η Ίντερ είχε την πιο επιτυχημένή σεζόν στην ιστορία της, όταν το 2009-2010 οδήγησε τους Μιλανέζους όχι μόνο στην κατάκτηση του νταμπλ εντός συνόρων αλλά και του Champions League που σήμανε την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 45 χρόνια.

Επιστρέφει στο "Meazza" ο Μουρίνιο
PHOTOGRAPH: JMP/REX SHUTTERSTOCK

Σύμφωνα πάντως με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος έχει συγκεκριμένο λόγο που θα βρεθεί στο Μιλάνο και αυτός έχει να κάνει με τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο ο "Μου" έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εφόσον βρεθεί στο τιμόνι της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως σε περίπτωση που τεθεί θέμα πρότασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ για τον Ικάρντι, οι "νερατζούρι" δεν θα ζητήσουν μόνο χρήματα αλλά και τον Ιταλό διεθνή δεξιό μπακ, Ματέο Νταρμιάν, ως αντάλλαγμα.

Ο Μουρίνιο δεν θα έχει πάντως την προσοχή του μόνο στον Αργεντινό στράικερ, αφού όπως υπογραμμίζει η τορινέζικη "Tuttosport" θα τσεκάρει και τον Μιράντα, με δεδομένη την ανάγκη ενίσχυσης της Γιουνάιτεντ στην αμυντική της γραμμή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ