ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην Πενιαρόλ ο 38χρονος Φορλάν

Επιστρέφει στην Πενιαρόλ ο 38χρονος Φορλάν
CHRISTIAN ADINOLFI

Ο 38χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, Ντιέγκο Φορλάν, είναι κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του και την Πενιαρόλ για να κλείσει την καριέρα του.

Τι κι αν πέρασαν έντεκα μήνες από την τελευταία του ποδοσφαιρική περιπέτεια, στην Ινδία με τη φανέλα της Mumbai City; O Ντιέγκο Φορλάν ουδέποτε δήλωσε ότι αποσύρεται από τη δράση.

Σε ηλικία 38 ετών, ο Ουρουγουανός διαπραγματεύεται την επιστροφή του στην Πενιαρόλ. Την ομάδα της καρδιάς του, δηλαδή. Την ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε ο πατέρας του.

Ο "Κατσαβάτσα", όπως είναι το παρατσούκλι του, θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους "καρμπονέρος" του Μοντεβιδέο. Στην ομάδα της πρωτεύουσας της Ουγουγουάης θα βρει τον 36χρονο Αργεντινό πρώην συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάξι Ροντρίγκες, αλλά και τον πρώην εξτρέμ του Πανιωνίου, Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Ο Φορλάν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Πενιαρόλ και στη συνέχεια μεταπήδησε στα αντίστοιχα των Ντανούμπιο και Ιντιεπεντιέντε. Από την Αργεντινή και τη "ρόχο" ξεκίνησε η επαγγελματική του καριέρα, ενώ ύστερα ακολούθησε η Ευρώπη.

Αρχικά η Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έπειτα η Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο), η Ιταλία (Ίντερ), η Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ), η Ιαπωνία (Σερέζο Οζάκα). Τη σεζόν 2015-2016 επέστρεψε στην Ουρουγουάη για την Πενιαρόλ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μόλις εκπνεύσει το συμβόλαιό του, αναμένεται οριστικά να "κρεμάσει" τα παπούτσια του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ