ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στη Ρίβερ ο Ντομίνγκες;

Επιστρέφει στη Ρίβερ ο Ντομίνγκες;

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ανέβασε δυο φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες έκρυψε ένα συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί επιστροφής του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τσόρι Ντομίνγκες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Στο ξεκίνημα της περιόδου, δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του προπονητή του, όμως όσο κυλούσαν οι αγωνιστικές άρχισε να γίνεται απαραίτητος, να παίρνει φανέλα βασικού, αν και με τη Λούγκο έμεινε εκτός.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των εορτών, με τον ίδιο να προετοιμάζεται για την επανέναρξη και μάλιστα να μας ενημερώνει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Εντούτοις, η φανέλα που φοράει, είναι αυτή της μεγάλης του αγάπης, της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Τσόρι όμως έχει κρύψει με μία καρδιά και μία πετσέτα το σημείο που φαίνεται το σήμα, θέλοντας να είναι καλυμμένος. Οι Αργεντίνοι το έκαναν θέμα και ξεκίνησε σεναριολογία περί επιστροφής του στην χώρα για τους "εκατομμυριούχους".

Επιστρέφει στη Ρίβερ ο Ντομίνγκες;
Επιστρέφει στη Ρίβερ ο Ντομίνγκες;
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ