ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στη δράση ο Ρεκόμπα!

Επιστρέφει στη δράση ο Ρεκόμπα!

Τι κι αν σταμάτησε κι επίσημα το ποδόσφαιρο τον περασμένο Απρίλη σε ηλικία 40 ετών; Ο Άλβαρο Ρεκόμπα σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στη δράση και η Νασιονάλ προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Ο Άλβαρο Ρεκόμπα σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 40 ετών επίσημα την πρώτη ημέρα του Απριλίου κι αποθεώθηκε από 25.000 φιλάθλους στο Μοντεβίδεο, σε φιλικό ματς αποχαιρετισμού, όπου το "παρών" έδωσαν σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος για να τον τιμήσουν. Ωστόσο, δεν μπορεί μακριά από τα γήπεδα.

"Έβλεπα το γιο του μου, Χερεμία, να παίζει μπάλα τις προάλλες και μου ήρθε η όρεξη ξανά. Παλαίμαχος κι έχοντας πατήσει τα 40, αλλά μου μοιάζει ότι θα επιστρέψω, θα δούμε τι συμβαίνει στις επόμενες ημέρες", εξομολογήθηκε ο "Τσίνο" σε στενό του φίλο.

Η ομάδα που αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε ο Άλβαρο Ρεκόμπα, Νασιονάλ Μοντεβιδέο, τέθηκε στη διάθεσή του με τον πρόεδρο της ομάδας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες να υποστηρίζει: "Αυτό που μας έκανε να ζήσουμε ο Ρεκόμπα, εμάς και τους οπαδούς μας, σημαίνει ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιο. Είναι ζήτημα να καθίσουμε και να μιλήσουμε για πέντε λεπτά. Θα καθίσουμε με τον Λασάρτε (σ.σ προπονητής της Νασιονάλ) και θα δούμε τον τρόπο".

Ο 40χρονος Ουρουγουανός πρώην άσος του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα, φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ