ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στα γήπεδα για δύο μόνο ματς ο Τομάζι!

Επιστρέφει στα γήπεδα για δύο μόνο ματς ο Τομάζι!

Ο πρόεδρος της Ένωσης των Ιταλών Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Νταμιάνο Τομάζι, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο νέο Europa League φορώντας σε δύο ματς της φανέλα της Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο.

Ιστορικό comeback για τον Νταμιάνο Τομάζι στην ενεργό δράση, καθώς έξι χρόνια μετά το αντίο του (η κινεζική Τιαντζίν Τέντα ήταν η τελευταία ομάδα στην καριέρα του) ξαναγυρίζει στους αγωνιστικούς χώρους αγωνιζόμενος με τη Λα Φιορίτα κόντρα στη Βαντούζ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο 41χρονος Τομάζι ο οποίος έχει συνδέσει ποδοσφαιρικά το όνομά του με τη Ρόμα παίζοντας 10 χρόνια τους Ρωμαίους (1996-2006) αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Σαν Μαρίνο και με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport" τόνισε:

"Θα είναι ευκαιρία για τα παιδιά μου να με δουν να παίζω, αν λάβει κανείς υπόψη ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπαιξα τελευταία φορά σε διεθνές επίπεδο.

Προπονούμαι και αυτή είναι μία νέα πρόκληση για μένα και ελπίζω να είμαι έτοιμος για αυτούς τους δύο αγώνες. Είναι μία πρόκληση που η Λα Φιορίτα μου έδωσε την ευκαιρία να βιώσω ξανά όλο αυτό.

Επιστρέφει στα γήπεδα για δύο μόνο ματς ο Τομάζι!

Ανυπομονώ χρόνια τώρα για αυτή την κλήρωση του Europa League. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μία όμορφη περιπέτεια και θα μπορέσω να προσθέσω ένα ακόμα κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα".

Σημειώνεται ότι η Λα Φιορίτα θα αντιμετωπίσει τη Βαντούζ από το Λίχτενσταϊν (αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ελβετίας) με τα ματς να λαμβάνουν χώρα στις 2 και 9 Ιουλίου και το πρώτο να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας από το Σαν Μαρίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Νταμιάνο Τομάζι, η Λα Φιορίντα απέκτησε και τον άλλοτε μέσο της Κατάνια, Άντριαν Ρικιούτι (προέρχεται από την άνοδο με τη Ρίμινι από τη Serie D στη Lega Pro), με τον σύλλογο από το Σαν Μαρίνο να προλαβαίνει τις ημερομηνίες και να δηλώνει και τους δύο Ιταλούς στη σχετική λίστα που έδωσε στην UEFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ