ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Συμπαίκτης του Ιμπάρμπο στη Sagan Tosu o Τόρες

Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Φερνάντο Τόρες ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (10/7) τη νέα του ομάδα. Είναι η ιαπωνική Sagan Tosu, στην οποία θα βρει ως συμπαίκτη τον Κολομβιανό πρώην φορ του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Μετά από ένα μήνα σπέκουλας για το μέλλον του, ο Φερνάντο Τόρες ανακοίνωσε τον επόμενο σταθμό του. Εξάλλου, σύμφωνα τα ισπανικά δημοσιεύματα, ήταν ανάμεσα σε Ιαπωνία, ΗΠΑ κι Αυστραλία.

Τελικά, επικράτησε η ασιατική χώρα. Ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός ανακοίνωσε ότι θ' αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Sagan Tosu της Ιαπωνίας.

"Είχα προτάσεις από όλες τις ηπείρους. Η νέα μου ομάδα θα είναι η ιαπωνική Sagan Tosu. Ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Με έπεισαν με το αθλητικό τους πρότζεκτ. Η Ιαπωνία θα είναι μεγάλη εμπειρία. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με αποκτήσουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Νίνιο".

Η ομάδα από τη "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" εδρεύει στο Τόσου, ιδρύθηκε το 1997 κι αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία (J1) από το 2012, με την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει να είναι η 5η. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 13 βαθμούς σε 15 ματς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση.

Σε αυτήν την ομάδα αγωνίζεται ο Κολομβιανός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Νοτιομαμερικανός έχει 2 γκολ σε 7 ματς, ενώ στο "τριφύλλι" πέτυχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές στη βραχύβια παρουσία του (2016/2017) σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ