ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στους Newcastle Jets ο Πατίτο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πατίτο EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατίτο Ροντρίγκες ανακοινώθηκε από τους Newcastle Jets, με την ομάδα της Αυστραλίας να τον προορίζει για αντικαταστάτη του τραυματία, Ρόναλντ Βάργκας.

Στην Αυστραλία συνεχίζει την καριέρα του ο Πατίτο Ροντρίγκες, όπως αναμενόταν άλλωστε. Οι Newcastle Jets ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και προορίζεται για αντικαταστάτης του τραυματία, Ρόναλντ Βάργκας.

Οι διοικούντες την ομάδα πήραν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό για την θέση του Βενεζουελάνου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Οκτώβριο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Newcastle Jets είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκες και κατά τη διάρκεια της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, αλλά τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Η ομάδα της Αυστραλίας, ύστερα από 11 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, πέντε λιγότερους απ' την πρωτοπόρο Syndey FC. Φέτος, ο Ροντρίγκες πραγματοποίησε μόλις πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, δίχως να σκοράρει.

Ο νέος του προπονητής, Έρνι Μέρικ, ανέφερε για το νέο του απόκτημα: "Ο Βάργκας μιλούσε τακτικά με τον Πατρίσιο για το πόσο μεγάλη πόλη είναι το Νιούκαστλ και πόσο απολαμβάνει τον χρόνο του εδώ. Έχουν παίξει μαζί στην ΑΕΚ, οπότε αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς.

Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με εξαιρετική ντρίμπλα, και ταχύτητα. Είμαι πρόθυμος να του δώσω ευκαιρίες. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη από την Αργεντινή. Είναι ισχυρός, ανθεκτικός και ξέρει πώς να κερδίσει ένα παιχνίδι. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ