ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα στην Πατσούκα ο Χάρα

Επίσημα στην Πατσούκα ο Χάρα
Χάρα INTIME SPORTS

Μπορεί να βρέθηκε χωρίς ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο Φράνκο Χάρα πρόλαβε να βρει καταφύγιο στην Πατσούκα του Μεξικού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού την Τετάρτη (9/9).

Λίγο πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ειδοποίησε τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με τα "ερυθρόλευκα". Είδηση που σίγουρα αιφνιδίασε τον Αργεντίνο, καθώς δεν είχαν προηγηθεί "μηνύματα" για μια τέτοια εξέλιξη.

Θέλοντας να αδειάσουν μια θέση ξένου, οι "ερυθρόλευκοι" έλυσαν τη συνεργασία τους με τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε πλέον ελάχιστα χρονικά περιθώρια να βρει ομάδα στην Ευρώπη. Δεν χρειάστηκε πάντως να ψάξει και πολύ, καθώς σύντομα η Πατσούκα έκανε την κίνηση της προς την πλευρά του παίκτη και έπειτα από λίγες μέρες η συμφωνία ολοκληρώθηκε.

Την Τετάρτη (9/9) ο μεξικάνικος σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Φράνκο Χάρα, από την στιγμή που ο Αργεντίνος πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι λοιπόν, μετά τις Άρσεναλ Σαραντί, Μπενφίκα, Γρανάδα, Σαν Λορέντσο, Εστουδιάντες και Ολυμπιακό, ο 27χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πατσούκα του Μεξικού.

Επίσημα στην Πατσούκα ο Χάρα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ