ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα στην New York City ο Πίρλο

Επίσημα στην New York City ο Πίρλο

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα πως ο Αντρέα Πίρλο αποχώρησε από τον σύλλογο και πλέον είναι παίκτης της New York City (τον ανακοίνωσε λίγο αργότερα). Η "γηραιά κυρία" τον αποχαιρέτησε με αποθεωτικά λόγια και VIDEO

Ο Αντρέα Πίρλο είναι πλέον και επίσημα παίκτης New York City, καθώς η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως έπειτα από 4 χρόνια αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο του Τορίνο.

"Ο Αντρέα Πίρλο ολοκλήρωσε την θαυμάσια 4ετή πορεία του στην Γιουβέντους, αφού επίσημα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην New York City", αναφέρει η ανακοίνωση των "μπιανκονέρι".

"Ο Πίρλο αντιπροσωπεύει την αρχή και μέχρι τώρα, την πρόοδο εντός κύκλου που έφερε τους μπιανκονέρι ξανά στην κορυφή του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου".

"Ο Πίρλο είναι ένα σιωπηλό χάρισμα, ένα σταθερό χέρι στην μέση ενός πάρκου, το ομοίωμα που αναιρεί την άμυνα του αντιπάλου".

"Είναι αυτή η απρόσμενη μπαλιά που ανοίγει το παιχνίδι, η ψηλοκρεμαστή μπαλιά που κάνει την ομάδα να στέκεται στα πόδια της".

"Είναι τιμή και προνόμιο που μοιραστήκαμε αυτά τα 4 φανταστικά χρόνια με τον Αντρέα και όλοι στην Γιουβέντους του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του". Ευχαριστούμε για όλα, Μαέστρο και καλή τύχη".

Το αποχαιρετιστήριο video της Γιουβέντους για τον Πίρλο...

Αντίο του Πίρλο μέσω twitter στην Γιουβέντους

Ο Αντρέα Πίρλο μέσω του twitter αποχαιρέτησε την Γιουβέντους. "Είναι δύσκολο με λόγια να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Κυρίως διότι πρόκειται για 4 τόσο σημαντικά χρόνια στην καριέρα μου".

"Μπορώ απλά να πω ένα "μεγάλο ευχαριστώ" που ήταν μαζί μου και με στήριξαν σε αυτήν την περιπέτεια. Τον σύλλογο, από τον πρόεδρο μέχρι κάθε άτομο που δουλεύει εκεί, τους συμπαίκτες μου που δώσαμε τόσες μάχες, με πολλά γέλια και λιγότερα κλάματα, τους φιλάθλους και όλους αυτούς που έδειξαν την αφοσίωσή τους ακόμη και στις λιγότερο καλές στιγμές".

"Σας ευχαριστώ όλους από τη καρδιά μου. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, είναι καιρός να αρχίσω μια νέα περιπέτεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσω την σχέση μου με αυτά τα χρώματα. Μέχρι το τέλος, forza Juventus!"

Ανακοίνωση της New York City στις 17:50

Στη New York City ο Αντρέα Πίρλο θα έχει συμπαίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια, ενώ ο αμερικανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του περίπου μία ώρα αργότερα από την "Γιούβε" και συγκεκριμένα στις 17:50 (ώρα Ελλάδας).

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως ο Πίρλο πήγε ως ελεύθερος, δηλαδή δεν πήρε χρήματα η Γιουβέντους. Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της New York City είναι οι εξής: "Περίμενα για αυτήν εμπειρία πολύ καιρό, είναι μια ευκαιρία που ήθελα να πάρω".

"Είναι ένας σύλλογος στο ξεκίνημα και έχει την ίδια πείνα με μένα για να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε".

"Είχα πολλές ευκαιρίες να παίξω εκτός Ιταλίας, αλλά δεν είχε ποτέ αμφιβολία για την Νέα Υόρκη, για τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που έρχονται και βλέπουν την ομάδα".

"Συναντήθηκα με τον κόουτς, Τζέισον Κρέις και μου έδωσε εξαιρετική εντύπωση για την ομάδα. Έχει καλές ιδέες στο μυαλό, είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά, θα δημιουργήσουμε καλή σχέση, θα κάνουμε καλή προπόνηση και θα προσπαθήσουμε μαζί να νικήσουμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ