ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιλέγει Ινδία ο Ντελ Πιέρο!

Επιλέγει Ινδία ο Ντελ Πιέρο!

Ο ΟΦΗ προσπάθησε για το μεγάλο "μπαμ" όμως όλα δείχνουν πως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Δελχί της Ινδίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την εμπειρία του στην Αυστραλία με τη φανέλα της Σίντνεϊ τα δύο τελευταία χρόνια, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία με τη Ντιναμό Δελχί.

Η ουγγρική Χόνβεντ αλλά και ο ΟΦΗ του Τζενάρο Γκατούζο επιδίωξαν να δελεάσουν τον 39χρονο Ιταλό άσο , ωστόσο εδώ και λίγες ώρες ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από την Ντιναμό Δελχί που θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Ινδίας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ πρόκειται να την αποδεχτεί.

Ο "Μεγαλέξανδρος" αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση για το νέο σταθμό της καριέρας του μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ενώ σε περίπτωση που μετακομίσει στην Ινδία αυτό σημαίνει πως θα παίξει για τρεις μήνες (το πρωτάθλημα ξεκινάει τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο) και ύστερα θα έχει τη δυνατότητα να συμφωνήσει και με ομάδα του MLS καθώς το πρωτάθλημα των ΗΠΑ ξεκινάει τον Ιανουάριο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ