ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επική ανατροπή και τεσσάρα για ΗΠΑ στην Ολλανδία

Επική ανατροπή και τεσσάρα για ΗΠΑ στην Ολλανδία

Σε ένα ασύλληπτο φιλικό ματς στο Άμστερνταμ, οι Ηνωμένες Πολιτείες νίκησαν με 4-3 την Ολλανδία, κάνοντας μάλιστα ανατροπή από το 3-1, πετυχαίνοντας τρία γκολ από το 70' και έπειτα (VIDEO).

Η παράδοση δεν ήταν ευνοϊκή, μιας και μετρούσε... μηδέν νίκες εναντίον της πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Άμστερνταμ. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ με 3-1 και όλα έδειχνε ότι θα επαναλαμβανόταν μια από τα ίδια. Ποιος λέει όμως ότι οι παραδόσεις διαρκούν για πάντα;

Έστω και αν επρόκειτο για φιλικό αγώνα, η εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών επικράτησε με 4-3 της Ολλανδίας, κάνοντας επική ανατροπή από το 70' και έπειτα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν κατάφερε με μια τεράστια αντεπίθεση να φέρει τούμπα το ματς και να μαδήσει τις "τουλίπες" του Γκους Χίντινγκ. Θυμίζουμε ότι οι Ολλανδοί παίζουν στα προκριματικά του EURO 2016 και οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για το Gold Cup που ξεκινάει σε ένα μήνα.

Ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ με κεφαλιά στο 27' άνοιξε το σκορ, για να απαντήσει ο Γκουάσι Ζάρντες επτά λεπτά μετά. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, για να μπουν φουριόζοι στο δεύτερο και να κάνει το 3-1 στο 49' και στο 53' με τους Χούντελααρ και πάλι, προτού "χτυπήσει" ο Ντεπάι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν έτοιμες τις απαντήσεις τους.

Ο Τζον Μπρουκς στο 71' μείωσε το σκορ και το ματς κοντοζύγωνε για το φινάλε του. Για το τότε άφησαν το καλύτερο, πετυχαίνοντας δυο γκολ σε ένα δίλεπτο, γυρίζοντας το ματς. Ο Ντάνιελ Γουίλιαμς στο 89' ισοφάρισε σε 3-3 και προτού καλά καλά συνέλθουν οι Ολλανδοί, ήρθε ο Μπόμπι Σου Γουντ να διαμορφώσει το τελικό 4-3, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ