ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέζησε από την τρομοκρατική επίθεση ο Εμ'Μποκανί

Επέζησε από την τρομοκρατική επίθεση ο Εμ'Μποκανί

Ο επιθετικός της Νόριτς, Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί, βρισκόταν στο αεροδρόμιο Zaventem τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, με τη Νόριτς να ενημερώνει πως είναι καλά στην υγεία του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τύχη-βουνό θα πρέπει να αισθάνεται πως είχε ο Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί, με τον 30χρονο Κονγκολέζο φορ της Νόριτς να βρίσκεται στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών όταν αυτό έγινε στόχος τρομοκρατών το πρωί της Τρίτης (22/3) και προκάλεσε το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, με εκείνον να καταφέρνει να επιβιώσει.

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

"Η Νόριτς μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί ήταν στο αεροδρόμιο Zavendem των Βρυξελλών τη στιγμή που έγινε η τρομοκρατική επίθεση σήμερα το πρωί.

Ο δανεικός από την Ντίναμο Κιέβου στράικερ δεν έπαθε τίποτα αλλά είναι σοκαρισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο αεροδρόμιο, χώρο στον οποίο πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματιστηκαν.

Ο σύλλογος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Ντιεμερσί, που τώρα έχει επιστρέψει σπίτι του για να είναι με την οικογένειά του. Οι σκέψεις όλων στη Νόριτς είναι με τα θύματα της σημερινής θηριωδίας στο Βέλγιο και με τις οικογένειές τους", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νόριτς ενώ η πρώην ομάδα του, Άντερλεχτ, ευχαρίστησε το Θεό για το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος είναι καλά στην υγεία του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ