ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στην Σπάρτα Πράγας ο Ροσίτσκι

Επέστρεψε στην Σπάρτα Πράγας ο Ροσίτσκι

Δεκαπέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Σπάρτα Πράγας ο Τόμας Ροσίτσκι επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Ο "Μικρός Μότσαρτ" όπως είναι το προσωνύμιό του ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας το 1998 και έμεινε εκεί μέχρι το 2001, με τη συνέχεια να τον βρίσκει να διαγράφει μία σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή φορώντας τις φανέλες των Ντόρτμουντ (2001-2006) και Άρσεναλ (2006-2016).

Αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Λονδρέζους και η Σπάρτα Πράγας κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του, υπογράφοντας μαζί του διετές συμβόλαιο συνεργασίας και δίνοντάς του τη φανέλα με το Νο 10.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφφω. Ο κύριος Κρετίνσκι (σ.σ. ιδιοκτήτης της Σπάρτα) είχε το λόγο μου, ότι θα επέστρεφα αν ήμουν υγιής. Δεν έρχομαι εδώ μόνο και μόνο για να παίζω. Έρχομαι εδώ για να παίρνω νίκες.

Ξεκινώ τις προπονήσεις με την ομάδα τώρα, το οποίο είναι αυτό που χρειάζομαι. Ο κόουτς Σκάσνι μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία στη μεγάλη κατηγορία. Είναι απίστευτο που συνανταιόμαστε εδώ ξανά", δήλωσε ο 34χρονος άσος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ