ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια με έναν νεκρό στην Κολομβία

Επεισόδια με έναν νεκρό στην Κολομβία

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μιγιονάριος και Ατλέτικο Μπουκαραμάνκα διεκόπη όταν οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν ποδοσφαιριστές. Νεκρός ένας οπαδός (VIDOES).

Το πρωτάθλημα Clausura της Κολομβίας βρίσκεται σε εξέλιξη με την Μιγιονάριος να μην έχει ξεκινήσει καλά, αφού εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση.

Έτσι, με το σκορ να είναι στο 1-0 υπέρ της Ατλέτικο Μπουκαραμάνκα, οι οπαδοί της Μιγιονάριος αποφάσισαν να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο στο 87ο λεπτό της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ακολούθησε ένα χάος. Οπαδοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ποδοσφαιριστές δέχθηκαν χτυπήματα με την Αστυνομία να επεμβαίνει αμέσως για να επαναφέρει την τάξη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική, οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν κατά την έξοδο τους από το γήπεδο El Campín εναντίον ενός αντίστοιχου της Santa Fe που έτυχε να βρίσκεται σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός με τις Αρχές της Μπογκοτά να διεξάγουν έρευνα για να μάθουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Τους Μιγιονάριος περιμένει βαριά τιμωρία, ενώ είναι πιθανό να κλείσει η έδρα τους μέχρι το τέλος της σεζόν!



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ