ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαναλαμβάνει τη "διαδρομή του θανάτου" η Σαπεκοένσε

Επαναλαμβάνει τη "διαδρομή του θανάτου" η Σαπεκοένσε

Σχεδόν έξι μήνες μετά την τραγωδία με 71 νεκρούς, η Σαπεκοένσε επαναλαμβάνει τη "διαδρομή του θανάτου" καθώς ταξιδεύει στο Μεντεγίν για να αντιμετωπίσει την ίδια αντίπαλο, Ατλέτικο Νασιονάλ.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/5, 03:45) η Ατλέτικο Νασιονάλ υποδέχεται τη Σαπεκοένσε για τη ρεβάνς του Recopa Sudamericana. Πέρασαν 160 ημέρες από το ματς που δεν έγινε ποτέ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πέρασαν 160 ημέρες από την ανείπωτη τραγωδία με την πτώση της πτήσης της βραζιλιάνικης ομάδας, που άφησε πίσω της 71 νεκρούς.

Η ομάδα από το Σαπεκό αναγκάζεται να επαναλάβει τη "διαδρομή του θανάτου". Τη διαδρομή που ακολούθησε εκείνη τη μοιραία νύκτα με προορισμό το Μεντεγίν της Κολομβίας και με αντίπαλο την ίδια ομάδα, Ατλέτικο Νασιονάλ.

Η Σαπεκοένσε, η οποία χθες κατέκτησε το πολιτειακό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα, έφυγε από το αεροδρόμιο της πόλης, "Serafim Bertaso", με προορισμό το Σάο Πάουλο.

Η αποστολή θα επιβιβαστεί σε εμπορική πτήση από τη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη με προορισμό το Μεντεγίν (στην τραγωδία είχαν πάρει τσάρτερ από τη Βολιβία για το Μεντεγίν).

Μαζί με τη βραζιλιάνικη ομάδα ταξιδεύουν και οι επιζήσαντες ποδοσφαιριστές της τραγωδίας, Αλάν Ρουσέλ και Ζαμπιέρ Νέτο. Για να ενισχύσουν ψυχολογικά την ομάδα, στη μνήμη των αδικοχαμένων πρώην συμπαικτών τους. Με την ελπίδα η Σαπεκοένσε να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, καθώς στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 2-1 την Ατλέτικο Νασιονάλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ