ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαγγελματίας ξανά στα 37 του ο Σανμαρτεάν

Επαγγελματίας ξανά στα 37 του ο Σανμαρτεάν
Σανμαρτεάν

Ο 37χρονος Λουτσιάν Σανμαρτεάν ανακάλεσε την απόφαση του να διακόψει την καριέρα του και συμφώνησε με τη Βολουντάρι, για να παίξει στο ρουμάνικό πρωτάθλημα.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν είχε δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. "Θα μου λείψει το ποδόσφαιρο, θα μου λείψει το να είμαι ποδοσφαιριστής, όμως ήρθε η ώρα. Για εμένα, αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο ελπίζω να είναι επιτυχημένο", είχε τονίσει σε ρουμάνικη ιστοσελίδα.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει σταθερότητα στις απόψεις του και προτού συμπληρωθεί ένα δίμηνο, ο Ρουμάνος επιτελικός χαφ συμφώνησε με ομάδα της πατρίδας του! Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στη Βολουντάρι έως το τέλος της σεζόν, με στόχο να την βοηθήσει να έχει το υψηλότερο πλασάρισμα στην Α' Εθνική.

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε ο προπονητής της ρουμάνικης ομάδας, Κλαούντιο Νικολέσκου: "Ο Σανμαρτεάν είναι ήδη μαζί μας, προπονήθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο. Δεν μας φοβίζει η ηλικία του, δεν θα τον έπαιρνα εάν φοβόμουν. Σας εγγυώμαι ότι θα παίξει σαν έφηβος. Έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες και ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει την αξία του και διαθέτει ποιότητα, μας ήταν απαραίτητος".

Ο Σανμαρτεάν δεν είχε ομάδα από τα τέλη Μαΐου, όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Αλ Ταγοούν της Σαουδικής Αραβίας. Μένει να αποδειχθεί εάν το "come back" του Σανμαρτεάν θα στεφθεί από επιτυχία ή θα εξελιχθεί σε μία αποτυχημένη προσπάθεια ενός ποδοσφαιριστή που αρνείται να αποδεχτεί ότι έχει "τελειώσει"...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ