ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένοπλοι ληστές έκλεψαν και... έγδυσαν ολόκληρη ομάδα!

Ένοπλοι ληστές έκλεψαν και... έγδυσαν ολόκληρη ομάδα!

Απίστευτο σκηνικό στη Βενεζουέλα, όταν επτά ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο πούλμαν της Τρουχιγιάνος, απήγαγαν τους ποδοσφαιριστές για δύο ώρες, τους έκλεψαν τα πάντα και τους... έγδυσαν.

Ενός κακού μύρια έπονται, λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην Τρουχιγιάνος το ξέρουν πολύ καλά, αφού το βίωσαν. Με ποιο τρόπο; Αφού πρώτα η ομάδα ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Μονάγκας για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Βενεζουέλας, το πούλμαν με την αποστολή πήρε το πούλμαν της επιστροφής.

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τις άλλες φορές και ήταν λίγο πιο... περιπετειώδης η κατάσταση, αφού οι παίκτες έπεσαν θύμα επτά ένοπλων ληστών, που ακινητοποίησαν το πούλμαν, το πήγαν σε σημείο που δεν θα υπήρχε αστυνομία και εκεί ανέλαβαν δράση.

Οι παίκτες προφανώς δεν κουνήθηκαν από την θέση τους, έχοντας την απειλή των όπλων και είδαν τα προσωπικά τους αντικείμενα να κάνουν "φτερά". Όλο το σκηνικό κράτησε λίγο πάνω από δυο ώρες και στην κυριολεξία τους έγδυσαν.

Οι ληστές απείλησαν ότι σε περίπτωση που κάποιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει μέσω κινητού, τότε το πούλμαν θα ανατιναζόταν με χειροβομβίδα, ενώ έκλεψαν κάμερες, λάπτοπ, ρουχισμό ομάδα, μπάλες, ως και τα ρούχα που φορούσαν οι παίκτες. Εν συνεχεία, αποχώρησαν και η αποστολή της Τρουχιγιάνος είχε μείνει κάγκελο και... γυμνή!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ