ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενεργοποιείται για τα "λιοντάρια" ο Τζέραρντ!

Ενεργοποιείται για τα "λιοντάρια" ο Τζέραρντ!

Σύμφωνα με το SkySports, ο Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να έχει συζητήσεις με την αγγλική Ομοσπονδία τόσο για την διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία, όσο και για το να αναλάβει προπονητικό πόστο.

Το τι σημαίνει ο Στίβεν Τζέραρντ για το αγγλικό ποδόσφαιρο, το γνωρίζουν άπαντες που ασχολούνται με το άθλημα. Για το λόγο αυτό, φαντάζει λογικό να θέλει η FA την άποψή του σχετικά με τον διάδοχο του Ρόι Χόντσον στον πάγκο των "λιονταριών".

Μιας και η ίδια δεν φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά, έχοντας τη μια αποτυχημένη επιλογή μετά την άλλη, ζητά την άποψη ανθρώπων που έχουν ζήσει από "μέσα" την εθνική και γνωρίζουν άριστα το τι χρειάζεται και ποιος μπορεί να την βγάλει από το τέλμα.

Το SkySports αναφέρει πως η Ομοσπονδία της χώρας θα μιλήσει με τον Τζέραρντ τόσο γι' αυτό το ζήτημα, όσο και για να το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην εθνική U-19 της Αγγλίας. Άλλωστε, ο ίδιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Άγγλος μέσος αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, εντούτοις πολύ πιθανό αυτή να είναι η τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του. Έχει ενδιαφέρον το τι "μονοπάτι" προτίθεται να ακολουθήσει...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ