ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας νεκρός σε σύγκρουση λεωφορείου σε ομάδα της Γκάνας

Ένας νεκρός σε σύγκρουση λεωφορείου σε ομάδα της Γκάνας

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από την Γκάνα, Ασάντε Κοτόκο, προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό με αποτέλεσμα ένα μέλος της να χάσει τη ζωή του και παίκτες να διακομισθούν στο νοσοκομείο. (video)

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Γκάνας (24 πρωταθλήματα), Ασάντε Κοτόκο, επέστρεφε από την πρωτεύουσα της χώρας, Άκρα, και την αναμέτρηση με την Ίντερ για την 22η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας, αλλά το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό.

Ο φροντιστής, Κόφι Ασάρε, έχασε τη ζωή του, ενώ ποδοσφαιριστές της ομάδας από το Κουμάσι διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο έχοντας μεγαλύτερους ή μικρότερους τραυματισμούς ως αποτέλεσμα του τροχαίου.

Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο γι' αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα λόγο και προσέκρουσε σε φορτηγό το οποίο μετέφερε ρύζι και ζάχαρη και είχε σταθμεύσει.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος κι ευχήθηκε ταχύτατη ανάρρωση στους τραυματίες.

Photo credits: Asante Kotoko

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ