ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμερι: "Πεινασμένοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα"

Έμερι: "Πεινασμένοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα"

Ο Ουνάι Έμερι έχρισε τη Μπαρτσελόνα ως το φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ όμως ξεκαθάρισε πως η Σεβίλλη θα παίξει με μυαλό και καρδιά για το τρόπαιο.

"Δεν θέλω να δώσω ποσοστά αλλά η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο μας και θα παίξουμε για τη νίκη, θα βγούμε πεινασμένοι στο γήπεδο.

Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ παρουσιάζει μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα επειδή αυτό σημαίνει πως θα είμαστε στην κορυφή.

Ο αγώνας της Τρίτης είναι η συνεχεια αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν στο Europa League. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ, θα παίξουμε με μυαλό και καρδιά", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός των Σεβιγιάνων και πρόσθεσε:

Έμερι: "Πεινασμένοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα"

"Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές στις οποίες θα είμαστε εμείς που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα έχει ένα πλάνο που το δουλεύει εδώ και χρόνια, όμως τώρα με τον Λουίς Ενρίκε έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο.

Είναι σημαντική η απουσία του Νεϊμάρ αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Πέδρο, που είναι ένας εξίσου ικανός παίκτης".

Έμερι: "Πεινασμένοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα"

Σημειώνεται πως πέρυσι τέτοια εποχή η Σεβίλλη ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αντίστοιχο τελικό ενώ το 2006 η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε συγκρουστεί ξανά με τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, συντρίβοντάς την τότε με 3-0 στον τελικό του "Λουί Ντε" με τα τέρματα των Ρενάτο, Κανουτέ και Μαρέσκα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ