ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλεγχος και στα σάντουιτς στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Έλεγχος και στα σάντουιτς στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Το ντέρμπι της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς όπως έγινε γνωστό θα γίνει έλεγχος ακόμα και στα σάντουιτς των φιλάθλων!

Το ντέρμπι της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς όπως έγινε γνωστό θα γίνει έλεγχος ακόμα και στα σάντουιτς που θα έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι!

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή αυξάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα κανείς ενόψει του Clasico.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στη Μαδρίτη, Κονσεπσιόν Ντανκάουσα, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής Liga θα υπάρχουν αυστηρότατοι έλεγχοι, ακόμα και στα σάντουιτς που θα έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι κατά την προσέλευσή τους στο "Santiago Bernabeu".

H αναφορά της μάλιστα αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε καθώς ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους αυτό που είχε συμβεί στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπενφίκα για το Champions League, με τους οπαδούς των Πορτογάλων να δημιουργούν επεισόδια με ρίψη φωτοβολίδων κατά τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας χρησιμοποιήσει τα σάντουιτς για να κρύψουν εκεί μέσα φωτοβολίδες .

"Θα κανουμε ό,τι κάνουμε πάντα αλλά θα υπάρχει περισσότερος έλεγχος, Η επιτήρηση των φιλάθλων κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το γήπεδο θα είναι συνεχής", πρόσθεσε.

Η Κονσεπσιόν Ντανκάουσα ζήτησε πάντως από τους υποστηρικτές να παίξουν και αυτοί το δικό τους ρόλο ώστε το ντέρμπι να ολοκληρωθεί με απόλυτη ηρεμία: "Οι οπαδοί της Γαλλίας άφησαν ήρεμοι το Stade de France μετά τις επιθέσεις και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο.

Έδωσαν το παράδειγμα καθώς όχι μόνο δεν τρόμαξαν αλλά συνεργάστηκε ο ένας με τον άλλο".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη θα καθοριστεί ο αριθμός των ανθρώπων που θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια, με τους 1.000 ανθρώπους που ήταν το νούμερο στο παρελθόν να αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ