ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Χατζί Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπάθησε ποτέ τους μαύρους"

Ελ Χατζί Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπάθησε ποτέ τους μαύρους"

Σκληρή επίθεση κατά του Στίβεν Τζέραρντ εξαπέλυσε μέσω συνέντευξής του ο Ελ Χατζί Ντιούφ, κατηγορώντας τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ για ρατσιστή!

"Δεν θέλω πραγματικά να σπαταλώ χρόνο κάνοντας σκέψεις για τον Ελ Χατζί Ντιούφ αλλά αξίζει να τονίσω τις χαμένες του σεζόν στη Λίβερπουλ ως παράδειγμα για το πώς μπορούν να πάνε όλα λάθος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στίβεν Τζέραρντ για τον πρώην συμπαίκτη του στους "κόκκινους" μέσω της αυτοβιογραφίας του η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό (αποσπάσματά της βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω της Daily Mail), και η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Ήταν μάλιστα πολύ δυναμική, με τον Ντιούφ να κατηγορεί τον Τζέραρντ πως διακατέχεται από προκαταλήψεις απέναντι στους μαύρους ανθρώπους, μέσω συνέντευξής που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σενεγάλης.

Ελ Χατζί Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπάθησε ποτέ τους μαύρους"

Όλα αυτά τα χρόνια ο Στίβεν Τζέραρντ έχει πάρει μέρος σε αρκετές καμπάνιες που θέλουν να περάσουν μηνύματα κατά του ρατσισμού

"Ο Τζέραρντ δεν συμπάθησε ποτέ τους μαύρους ανθρώπους. Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του, δεν τολμούσε ποτέ να με κοιτάζει στα μάτια", τόνισε ο Ντιούφ και πρόσθεσε: "Ο Τζέραρντ είναι απλά ζηλιάρης. Αυτά που πέτυχα εγώ στο ποδόσφαιρο, αυτός δεν τα πέτυχε ποτέ".

Θέση στη διαμάχη -υπέρ του Τζέραρντ- πήρε ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ Ράιαν Μπάμπελ, με τον Ολλανδό να ξεκαρίζει μέσω τιτιβίσματος πως ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή του τέτοια ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους του Τζέραρντ.

Ελ Χατζί Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπάθησε ποτέ τους μαύρους"

"Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εντελώς ψευδείς και δυσφημιστικοί για τον πελάτη μας", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι νομικοί εκπρόσωποι του Τζέραρντ, με την επίσημη Λίβερπουλ να έχει αρνηθεί να πάρει θέση πάνω στις κατηγορίες του Ελ Χατζί Ντιούφ για τον ιστορικό κάπτεν της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Διαβάστε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Τζέραρντ για το γλίστρημα στο ματς με την Τσέλσι αλλά και για την άποψή του για τον Ράφα Μπενίτεθ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ