ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο Σάμπο

Εκτός Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο Σάμπο

Το επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ίσως φέρει τον Σλοβάκο μέσο, Έρικ Σάμπο, εκτός ισραηλινής ομάδας - στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ - τον Ιανουάριο. Δεν αποκλείεται η λήξη του δανεισμού.

Λίγες ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν με τον Έργκους Κάτσε στην Βικτόρια Πλζεν, ένας ακόμα παίκτης που παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει προβλήματα στην ομάδα που βρίσκεται και είναι μετέωρος ενόψει Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τον Έρικ Σάμπο, ο οποίος όχι μόνο δεν δέχθηκε να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ στο παιχνίδι της Μπεϊτάρ Ιαρουσαλήμ με αντίπαλο την Μπνέι Σακνίν αλλά δεν δέχθηκε να συναντηθεί με τον προπονητή του Μπεν Σάιμον όταν ο τελευταίος τον κάλεσε στο γραφείο του.

Ο Σάμπο έμεινε εκτός αποστολής και συνέχεια θα δοθεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις με φόντο τον Ιανουάριο. Δεν αποκλείεται ο δανεισμός του Σάμπο να λήξει πρόωρα και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ακόμα πάντως και αν αυτό συμβεί, το πλέον πιθανό είναι να δοθεί άδεια στον Σάμπομέχρι να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ