ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξι γκολ στη Σιγκαπούρη η Αργεντινή

Argentina's Paulo Dybala, center, jostles for the ball with Singapore's Hariss Harun as the teams met in a soccer friendly at in at Singapore's National Stadium on Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Joseph Nair)
Argentina's Paulo Dybala, center, jostles for the ball with Singapore's Hariss Harun as the teams met in a soccer friendly at in at Singapore's National Stadium on Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Joseph Nair) AP

Η Αργεντινή νίκησε 6-0 τη Σιγκαπούρη σε διεθνές φιλικό, έτσι ο Χόρχε Σαμπαόλι μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα ματς ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Με 6 σκόρερς η "αλμπιτσελέστε", οι 5 για πρώτη φορά με την εθνική! (video)

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, η οποία επικράτησε 6-0 της Σιγκαπούρης, 4 μέρες μετά τη νίκη επί της Βραζιλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Φεντερίκο Φάσιο, άνοιξε το σκορ στο 25' με το πρώτο του διεθνές γκολ, ενώ το 0-2 έκανε ο Χοακίν Κορέα της Σεβίλλης, ο οποίος είναι επιτελικός μέσος, αλλά έπαιξε στην κορυφή, μπροστά απ'τον Ντιμπάλα. Και για αυτόν ήταν το πρώτο του διεθνές γκολ, αλλά υπάρχει και συνέχεια!

Γκολ στο διεθνές του ντεμπούτο έβαλε ο Αλεχάντρο Γκόμες της Αταλάντα για το 3-0 στο 60', όπως και ο Λεάντρο Παρέδες της Ρόμα για το 4-0 στο 74'.

Ο Λούκας Αλάριο της Ρίβερ Πλέιτ έκανε το 5-0 στο 90', πετυχαίνοντας και αυτός το πρώτο του γκολ με την εθνική, από ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 6-0, από ασίστ του μέσου της Ρίβερ, Νάτσο Φερνάντες.

Η σύνθεση της Αργεντινής (3-6-1)...

Γκουσμάν, Μαμάνα, Λούκας Μπίγλια (46' Μπανέγα), Φάσιο, Λανσίνι (60' Παρέδες), Σάλβιο, Ακούνια, Ντι Μαρία, Αλεχάντρο Γκόμες (70' Νάτσο Φερνάντες), Ντιμπάλα, Χοακίν Κορέα (46' Αλάριο).

Σιγκαπούρη - Αργεντινή 0-6

AP Photo/Joseph Nair

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ