ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξάμηνος αποκλεισμός στον παίκτη του Πογέτ που πάτησε τον Βιτσέλ

Εξάμηνος αποκλεισμός στον παίκτη του Πογέτ που πάτησε τον Βιτσέλ

Η κινεζική Super League τιμώρησε με εξάμηνο (!) αποκλεισμό τον Κιν Σενγκ, ο οποίος πάτησε τον Αξέλ Βιτσέλ κατά την αναμέτρηση της Shanghai Shenhua με την Tianjin Quanjian. (video)

Ήταν το 24ο λεπτό της αναμέτρησης της Shanghai Shenhua με την Tianjin Quanjian, στις 11 Μαρτίου για τη δεύτερη αγωνιστική της κινεζικής Super League, όταν ο Κιν Σενγκ της πρώτης πάτησε τον Αξέλ Βιτσέλ της δεύτερης κι αποβλήθηκε.

Ο μέσος της ομάδας της Σανγκάης, στην οποία είναι τεχνικός ο Γκουστάβο Πογέτ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών (!) για τη συμπεριφορά του. Πέραν της τιμωρίας του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ, ενώ άλλα 40.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ομάδα.

Το σκεπτικό της τιμωρίας ήταν ότι "ο παίκτης άσκησε κακή επιρροή στην κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του". Όπως και να 'χει, ο Κιν Σενγκ δεν θα είναι στα πλάνα του Ουρουγουανού πρώην τεχνικού της ΑΕΚ μέχρι τις 12 Σεπτέμβρη και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σενγκ ήταν προς παραδειγματισμό και αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, ειδικά προς τους ξένους ποδοσφαιριστές που εμπλουτίζουν με την παρουσία τους το πρωτάθλημα της χώρας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ