ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκπληκτικό γκολ του 40χρονου Αμπρέου στη Χιλή

Uruguay's Nacional's Sebastian Abreu celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Barcelona in Montevideo, Uruguay,Tuesday, Feb. 12, 2013. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Uruguay's Nacional's Sebastian Abreu celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Barcelona in Montevideo, Uruguay,Tuesday, Feb. 12, 2013. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP PHOTO/MATILDE CAMPODONICO

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου συνεχίζει να σκοράρει στα 40 του και μάλιστα εκπληκτικά τέρματα, όπως αυτό που σημείωσε την Κυριακή στη Χιλή (video).

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου αγωνίζεται εδώ και εβδομάδες με τον 25ο διαφορετικό σύλλογο στην καριέρα του και παρά τα 40 χρόνια του, δεν σταματάει να σκοράρει.

Από τον Ιούλιο ανήκει στην Πουέρτο Μοντ, ομάδα στην Primera B της Χιλής, και σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος έφτασε τα τέσσερα τέρματα, μαζί με αυτό που σημείωσε την Κυριακή, στην εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ντεπόρτες Βαλδίβια.

Το τέρμα του 40χρονου άλλοτε παίκτη του Άρη, όμως, ήταν όλα τα λεφτά. Από τα πόδια του άρχισε αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 14' και όταν η σέντρα από δεξιά συμπαίκτη του βγήκε πιο δυνατή από όσο θα έπρεπε, ο Αμπρέου έτρεξε να την προλάβει στην άκρη της περιοχής.

Καθώς ήταν με την πλάτη στο τέρμα και αρκετά αριστερά, πέρασε την μπάλα πάνω από το κεφάλι ενός αντιπάλου και όταν ήρθε δεύτερος να τον μαρκάρει, έκανε το ίδιο. Στη συνέχεια κι ενώ είχε μπει στη μικρή περιοχή, "εκτέλεσε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα από αρκετά διαγώνια θέση, ανοίγοντας το σκορ.

Photo credtis: AP Photo/Matilde Campodonico

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ