ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκκληση για βοήθεια από ομάδα Παίδων στην Τουρκία

Έκκληση για βοήθεια από ομάδα Παίδων στην Τουρκία

Παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι και 14 ετών που ήταν να πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Αττάλειας. Εκκλήσεις μέσω των social media για να βρεθεί λύση.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ευρώπη έχουν συγκλονίσει τον κόσμο. Μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας, είχαμε απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία με πάνω από 60 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Η γειτονική χώρα περνά δύσκολες στιγμές και όπως είναι λογικό η κανονικότητα του κράτους έχει παραλύσει. Αυτό για τους τουρίστες και όσους χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια αποτελεί πρόβλημα με τα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο να κάνουν αναφορά για χαοτική κατάσταση.

Κάπως έτσι βγήκε στο φως της δημοσιότητας ο εγκλωβισμός στο αεροδρόμιο της Αττάλειας ομάδας Παίδων από την Σιγκαπούρη, που είναι να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κοπεγχάγη.

Τα παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι και 14 ετών μαζί με τους δυο προπονητές τους βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και μέσω των social media ζητούν βοήθεια για να βρεθεί λύση.

Στο γκρουπ βρίσκονται και τρεις Αμερικανοί πολίτες μαζί με τους γονείς τους που βρίσκονται σε επικοινωνία με την Πρεσβεία, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι. Η κατάσταση στην Τουρκία παραμένει επικίνδυνη και αναμένεται να παραμείνει έτσι για αρκετές ώρες ακόμα.

Μην ξεχνάμε πως ακόμα μαίνονται μάχες σε διάφορα σημεία της χώρας από δυνάμεις των πραξικοπηματιών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ