ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκαναν χαβαλέ στη φυσούνα Πικέ και Ράμος

Spain's Gerard Pique, left, and Sergio Ramos attend a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Tuesday, June 14, 2016. Spain will face against Turkey in a Euro 2016 Group D soccer match in Nice on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Gerard Pique, left, and Sergio Ramos attend a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Tuesday, June 14, 2016. Spain will face against Turkey in a Euro 2016 Group D soccer match in Nice on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Εξαιρετική φαίνεται πως είναι η σχέση ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, ύστερα απ' την κόντρα τους για την ισπανική διαιτησία. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας (VIDEO).

Αρκετά έχουν ειπωθεί για τη σχέση ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, ύστερα απ' τη λεκτική τους διαμάχη για την ισπανική διαιτησία. Πάντως, το εν λόγω θέμα φαίνεται να έχει περάσει στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πικέ έκανε λόγο για φάσεις, στις οποίες η Μπαρτσελόνα αδικήθηκε απ' τη διαιτησία, με τον Ράμος να του απαντά και η κόντρα των δύο να παίρνει "φωτιά".

Μετά το προαναφερθέν περιστατικό, πολλοί απόρησαν πώς θα συνυπάρξουν στην αμυντική γραμμή της εθνικής Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δηλώσει ότι θα αφήσουν πίσω την όποια κόντρα και θα συνεργαστούν για το καλό της ομάδας.

Έτσι κι έγινε! Χαρακτηριστική είναι η στιγμή των δύο λίγο πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στη Γαλλία στο "Stade de France". Η κάμερα τούς "έπιασε" να συνομιλούν σε καλό κλίμα και να γελούν λίγα λεπτά πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Απ' ότι φαίνεται, η κόντρα που έχουν ως ποδοσφαιριστές των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, έχει περάσει στην ιστορία και πλέον μπορούν να κάνουν μαζί πλάκα και να συνεργάζονται για το καλό της "furja roja".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ