ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είσαι ο Λιονέλ Μέσι; Απόδειξη

Είσαι ο Λιονέλ Μέσι; Απόδειξη

Ο γιατρός της CONMEBOL ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι ταυτότητα για να κάνει εξέταση αντιντόπινγκ. Δεν τον γνώριζε ή απλά ήταν τυπικός, με το γέλιο στα αποδυτήρια να είναι άφθονο

Με ένα λαμπρό χαμόγελο στο πρόσωπο ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο ιατρείο του "Estadio Mario Alberto Kempes", έπειτα από τη νίκη της εθνικής Αργεντινής με 2-0 επί της Βολιβίας.

Μαζί του ήταν ο Χερόνιμο Ρούλι, τερματοφύλακας της Σοθιεδάδ, καθώς οι δυο τους κλήθηκαν να περάσουν τον τυπικό έλεγχο αντιντόπινγκ, αλλά και ένας εκπρόσωπος της ομοσπονδίας της Αργεντινής.

Ο γιατρός της CONMEBOL, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής δηλαδή, κοίταξε τον Λιονέλ Μέσι και του ζήτησε ταυτότητα.

Οι τρεις Αργεντινοί άρχισαν να κοιτάζονται μεταξύ τους και εν συνεχεία κοιτούσαν το δωμάτιο για τις κάμερες, δεν ήταν όμως φάρσα.

"Ή μου φέρνετε την ταυτότητα ή δεν γίνεται η εξέταση", τόνισε ο γιατρός (ή η γιατρός, καθώς δεν έγινε γνωστό αν ήταν άνδρας ή γυναίκα) και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας έτρεξε στα αποδυτήρια για να βρει την ταυτότητα.

Ο γιατρός είχε μπροστά του τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τον μοναδικό με 5 "Χρυσές Μπάλες", αλλά δεν ζήτησε αυτόγραφο, ούτε selfie, ζήτησε την ταυτότητα, κάνοντας τυπικά την δουλειά του.

Αυτό υποστηρίζουν από την CONMEBOL, πως δηλαδή ο γιατρός ήξερε τον Μέσι, απλά ήθελε να είναι τυπικός. Όπως και να έχει όμως, εν συνεχεία στα αποδυτήρια όταν γύρισε ο άσος της Μπαρτσελόνα έγινε... ένας μικρός χαμός, με πειράγματα και άφθονο γέλιο.

Νωρίτερα, η Αργεντινή είχε νικήσει με 2-0 την Βολιβία και ο Μέσι είχε φτάσει τα 50 γκολ με την εθνική ομάδα. Αυτό ήταν μάλιστα το 499ο γκολ στην καριέρα του.

Αν σκοράρει λοιπόν το Σάββατο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης θα φτάσει τα 500 στην καριέρα του, αριθμός που έχει να κάνει με επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόνο σε κορυφαίο επίπεδο, όχι σε επίπεδο Β' ομάδας και μικρών εθνικών ομάδων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ