ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είναι υπέρβαροι Τέβες και Γκουαρίν"

"Είναι υπέρβαροι Τέβες και Γκουαρίν"

Παραπάνω κιλά από το επιτρεπτό και κακή φυσική κατάσταση έχει ο Τέβες σύμφωνα με τον διάδοχο του Πογέτ στον πάγκο της Σανγκάη Σενχουά, Γου Τζίνγκουι, με τον Αργεντινό να μένει προσωρινά στα... πιτς. Υπέρβαρος και ο Γκουαρίν.

Ο Γου Τζίνγκουι είναι ο διάδοχος του Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της Σανγκάη Σενχουά και ένα από τα θέματα που έχει να διαχειριστεί, είναι αυτό με τον Κάρλος Τέβες, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και του κόσμου ολόκληρου.

Ο Αργεντινός έχει παραπανίσια κιλά και δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, όπως ομολόγησε ο προπονητής του, επομένως θα χρειαστεί να μείνει για λίγο εκτός, να δουλέψει και να επανέλθει στην κατάσταση που πρέπει να είναι.

"Θα ενημερωθεί για τα πλάνα μου αλλά δεν θα αγωνίζεται τώρα, διότι σωματικά δεν είναι έτοιμος. Δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση", είπε ο Κινέζος τεχνικός και αναφέρθηκε και με τον άλλο μεγάλο αστέρα της ομάδας, τον Φρέντι Γκουαρίν:

"Είναι υπέρβαρος και ο Τέβες και ο Γκουαρίν. Πρέπει να πάρω την ευθύνη για την ομάδα και τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να παίξεις στο 100%, δεν υπάρχει νόημα να σε επιλέξω".

Ο Τέβες έχει πετύχει μόλις 2 γκολ σε 15 συμμετοχές και ως τώρα η παρουσία του είναι επιεικώς απογοητευτική και μάλιστα αμείβεται με 38.000.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ