ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είμαι Ολλανδός και ντρέπομαι για τον Ρόμπεν"

BOCHUM, GERMANY - FEBRUARY 10:  Arjen Robben of Bayern Muenchen is fouled by Jan Simunek of VfL Bochum resulting in a penalty during the DFB Cup quarter final match between VfL Bochum and Bayern Muenchen at Rewirpower Stadium on February 10, 2016 in Bochum, Germany.  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)
BOCHUM, GERMANY - FEBRUARY 10: Arjen Robben of Bayern Muenchen is fouled by Jan Simunek of VfL Bochum resulting in a penalty during the DFB Cup quarter final match between VfL Bochum and Bayern Muenchen at Rewirpower Stadium on February 10, 2016 in Bochum, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν ο λόγος που η Μπόχουμ έμεινε με 10 παίκτες στον προημιτελικό του γερμανικού κυπέλλου (κόντρα στην Μπάγερν) και ο προπονητής της ντρέπεται ως Ολλανδός

Ο προπονητής της Μπόχουμ, Γέρτσαν Φερμπίκ, κατηγόρησε τον Άριεν Ρόμπεν για "βουτιά" στον προημιτελικό του γερμανικού κυπέλλου με την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης.

Με το σκορ ήδη στο 0-1, ο Ρόμπεν κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Γιαν Σιμούνεκ, μπορεί μην σκόραρε από τα 11 βήματα ο Τόμας Μίλερ, αλλά ελπίδες για πρόκριση δεν είχε πια η ομάδα της Β' κατηγορίας.

"Για μένα ήταν βουτιά", τόνισε ο Φερμπίκ και συνέχισε: "Η μπάλα παιζόταν, έψαχνε για το πόδι του. Είμαι Ολλανδός και ντρέπομαι. Ξέρουμε πως είναι ο Ρόμπεν από την εθνική ομάδα".

"Υπήρχε επαφή, αλλά δεν ήταν φάουλ και δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Με 10 παίκτες δεν μπορείς να νικήσεις με αντίπαλο την Μπάγερν".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ