ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγιναν "κηπουροί" οι παίκτες της Μπάνικ Οστράβα

Έγιναν "κηπουροί" οι παίκτες της Μπάνικ Οστράβα

Αποφασισμένος να ταρακουνήσει και να θέσει προ των ευθυνών τους παίκτες του στη Μπάνικ Οστράβα είναι ο προπονητής Ραντόμιρ Κορίταρ, που τους μετέτρεψε σε κηπουρούς, "οπλισμένους" με φτυάρια και τσουγκράνες! (PHOTO)

Τραγικό είναι το ξεκίνημα της Μπάνικ Οστράβα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Μόνη στην τελευταία θέση η ομάδα του Ραντόμιρ Κορίταρ, ο οποίος πήρε την απόφαση να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές του, μήπως και συνέλθουν.

Τι έκανε; Τους υποχρέωσε να ξυπνούν κάθε πρωί στις 06.45, να μεταβαίνουν στο προπονητικό κέντρο και να αρχίζουν τη χειρωνακτική δουλειά. Με φτυάρια, τσουγκράνες και άλλα εργαλεία είναι πλέον υποχρεωμένοι έως την Παρασκευή να διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο.

Έγιναν "κηπουροί" οι παίκτες της Μπάνικ Οστράβα

" Το κάνουμε αυτό για να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα και να ανακάμψουν. Ελπίζουμε να καταλάβουν πόσο καλά περνάνε με τα χρήματα που παίρνουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές" δήλωσε ο προπονητής της Μπάνικ Οστράβα. Και μπορεί ορισμένοι παίκτες να σκύβουν το κεφάλι και να κάνουν τους... κηπουρούς, είναι και άλλοι, όμως, όπως ο Βραζιλιάνος μέσος Αζεβέδο, που αμέσως παραπονέθηκε για πόνο στους ώμους!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ