ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έφυγε" στα 30 του χρόνια ο Βαλερί Μεζάγκ

"Έφυγε" στα 30 του χρόνια ο Βαλερί Μεζάγκ

Ο Βαλερί Μεζάγκ, ο οποίος πέρασε και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Παναιτωλικού, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Το νήμα της ζωής κόπηκε σε ηλικία μόλις 30 ετών για τον Βαλερί Μεζάγκ, με τον πρώην διεθνή με την εθνική ομάδα του Καμερούν (7 συμμετοχές από το 2003 μέχρι το 2004) να βρίσκεται το Σάββατο νεκρός από την αστυνομία μέσα στο διαμέρισμά του χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μεζάγκ άφησε έντονο το στίγμα του στο γαλλικό ποδόσφαιρο παίζοντας 12 χρόνια εκεί (αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μονπελιέ, Σοσό και Χάβρη) και για έναν χρόνο έπαιξε στην Αγγλία ως δανεικός στην Πόρτσμουθ, ενώ τη σεζόν 2011-12 ήρθε στη χώρα μας όπου φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού σε 3 ματς.

"Έφυγε" στα 30 του χρόνια ο Βαλερί Μεζάγκ
INTIME SPORTS

Ο Βαλερί Μεζάγκ φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού τη σεζόν 2011-12

Σημειώνεται πως ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την τελευταία ομάδα του, Σπόρτινγκ Τουλόν Βαρ (παίζει στην 5η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος), η οποία ενημέρωσε για την θλιβερή αυτή είδηση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Όπως ήταν λογικό η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε πολύ κόσμο, με τον συμπατριώτη του και νυν παίκτη του Παναιτωλικού Γουίλιαμ Ετζενγκέλε να γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

"Είμαι σοκαρισμένος με τα νέα για τον Βαλερί Μεζάγκ. Έπαιξα μαζί του, γνήσιος, καλός τύπος, πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αναπαύσου εν ειρήνη μεγάλε Βαλ".

"Έφυγε" στα 30 του χρόνια ο Βαλερί Μεζάγκ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ