ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: "Τον καλύτερο μου εαυτό στην Λουγκάνο"

Δώνης: "Τον καλύτερο μου εαυτό στην Λουγκάνο"
Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λουγκάνο. Τι είπε για τη θέση που παίζει και τους στόχους του.

Λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών στην Ελβετία, ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Λουγκάνο τον νεαρό μέσο Χρήστο Δώνη με οψιόν αγοράς μάλιστα για το καλοκαίρι. Εκεί θα βρει τον αδερφό του Τάσο, ο οποίος παίζει επίσης δανεικός από την Γιουβέντους. Ο 21άχρονος άσος μίλησε στους Ελβετούς για τη νέα του εμπειρία.

"Ξέρω καλά τον σύλλογο και ειδικότερα τον προπονητή Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος αποτελεί έναν από τους γνωστότερους τεχνικούς στον κόσμο και είναι εξαιρετικός στη δουλειά του", είπε αρχικά ο νεαρός μέσος και συνέχισε:

"Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Όλοι με βοήθησαν στην πρώτη μου προπόνηση, εγώ όμως σκέφτομαι ένα πράγμα: Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής".

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, είπε: "Δεν αισθάνομαι σαν δεύτερη επιλογή. Από την αρχή που μίλησα με την ομάδα μου ξεκαθάρισαν πως θα πάρω την ευκαιρία μου. Περίμενα τηλέφωνο από την ομάδα και μόλις έγιναν οι επαφές τα βρήκαμε. Τώρα είμαι παίκτης της Λουγκάνο".

Τέλος για το που παίζει, τόνισε: " Είμαι κλασικός μέσος. Μπορώ να παίξω σαν εξάρι και οκτάρι. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια μου, αλλά δεν θέλω να πω εγώ αν είμαι καλός ή όχι. Είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ