ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη νίκη πριν την ΑΕΚ για Ντινάμο

Δύσκολη νίκη πριν την ΑΕΚ για Ντινάμο

Η Ντινάμο νίκησε 1-0 την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο "Olimpiyskyi" του Κιέβου με το γκολ του Βίκτορ Τσιχανκόβ λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο για τη ρεβάνς των 32 του Europa League. (video)

Σε φόρμα βρίσκεται ο 20χρονος Ουκρανός μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Τσιχανκόβ, ο οποίος λίγες μέρες μετά το γκολ στο ΟΑΚΑ (άνοιξε το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους 32 του Europa League), πέτυχε το μοναδικό γκολ (24') της νίκης της Ντινάμο απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι, η αντίπαλος της Ένωσης ξεκίνησε νικηφόρα στην επανέναρξη της ουκρανικής Premier League. Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τους "κιτρινόμαυρους" στο ίδιο γήπεδο - "Olimpiyskyi" - για τη ρεβάνς των 32 του Europa League ανάμεσα στις δύο ομάδες (22/2, 20:00).

Η Ντινάμο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 42 βαθμούς. Έχει, δηλαδή, τρεις λιγότερους (αλλά κι ένα ματς λιγότερο) από την πρωτοπόρο, Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η σύνθεση της Ντινάμο...

Μπόικο, Κετζιόρα, Μπουρντά, Καντάρ, Μοροζιούκ, Σέπελεβ, Ροτάν, Ντέρλις Γκονσάλες (53' Βέρμπιτς), Χάρμας (46' Σαπαρένκο), Τσιχανκόβ, Ζούνιορ Μοράες (82' Εμποκανί).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ