ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δύσκολα στο 100% της ετοιμότητας για το Μουντιάλ ο Αγκουέρο"

Manchester City's Sergio Aguero, front left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, front left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου του ιατρικού τιμ της ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Αργεντινής, δύσκολα θα φτάσει στο 100% της ετοιμότητας για το Μουντιάλ 2018.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο υποβλήθηκε σήμερα (18/04) σε αρθροσκόπηση λόγω της επιδείνωσης του τραυματισμού του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ όπου οι "πολίτες" ηττήθηκαν με 3-2

Ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Ομέρο Ντ'Αγκοστίνο, να δηλώνει απαισιόδοξος σχετικά με τη συμμετοχή του Αργεντινού επιθετικού στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

"Το γεγονός ότι ο παίκτης υποβάλλεται σε αρθροσκοπική επέμβαση 60 ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι σίγουρα ανησυχητικό. Η περίοδος αποθεραπείας θα είναι το λιγότερο πέντε εβδομάδες. Ειδικά εάν υπάρχει παλαιότερος τραυματισμός, η περίοδος αποθεραπείας αυξάνεται. Αποκλείεται πάντως να είναι λιγότερες από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι 100% ετοιμοπόλεμος

Η ανατομία είναι ανατομία. Ο τραυματισμός είναι αυτός που είναι. Μπορεί να προσπαθήσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάσει το 100% σε βαθμό ετοιμότητας", είπε ο Ντ'Αγκοστίνο με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio 10.

Ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ συνέχισε λέγοντας: " η επέμβαση είναι η μοναδική λύση για την περίπτωση του Αγκουέρο, αφού οποιαδήποτε άλλη διαδικασία κι αν ακολουθούσε δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η αρθροσκόπηση είναι μια διαδικασία στην οποία υποβάλλεσαι, όταν υπάρχουν παλαιότεροι τραυματισμοί".

Τέλος, αντίθετα από τον Ντ'Αγκοστίνο, ο πατέρας του 29χρονου επιθετικού δήλωσε: "μίλησα μαζί του και είναι καλά. Πραγματοποίησε την επέμβαση προκειμένου να είναι σε καλή φόρμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Έχει καλή διάθεση".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ