ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο γκολ στο ντεμπούτο του ο Καρντόσο

Δύο γκολ στο ντεμπούτο του ο Καρντόσο

Ο Όσκαρ Καρντόσο σημείωσε τέσσερα γκολ σε μία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο στο ντεμπούτο του με τη Λιμπερτάδ πρόλαβε να σημειώσει τα... μισά (video)!

Συνεχίζουν να... πυροβολούν κατά ριπάς επιθετικοί που συνέδεσαν το όνομά τους με την Ελλάδα, αλλά δεν βρίσκονται στη χώρα μας. Τελευταίο παράδειγμα ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι του με τη Λιμπερτάδ, σημείωσε δύο τέρματα.

Ο Παραγουανός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από τη σύντομη περιπέτειά του στον Ολυμπιακό, όπου σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μόλις τέσσερα τέρματα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουρακάν στο Μπουένος Άιρες για το Copa Sudamericana, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ με "καρφωτή" κεφαλιά μόλις στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα από δεξιά και στο 29' εκμεταλλεύτηκε λάθος των Αργεντινών και από θέση τετ α τετ έκανε το 2-0. Η ομάδα του έφτασε στη θριαμβευτική νίκη με 5-1.

Δύο γκολ στο ντεμπούτο του ο Καρντόσο

Σημειώνεται ότι στο δικό του ντεμπούτο με τη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores, ο Νάτσο Σκόκο (που για... χρόνια βρίσκεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ) σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη επί της Γκουαρανί, ενώ ο Ντιεμερσί Εμποκανί που "κόπηκε" από τον Ολυμπιακό μετράει ήδη δύο γκολ σε δύο φιλικά της Ντινάμο Κιέβου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ