ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία λόγω... διαφωνίας για Μέσι και Ρονάλντο

Δολοφονία λόγω... διαφωνίας για Μέσι και Ρονάλντο
Μέσι Ρονάλντο

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη σε πάρτι γενεθλίων στη Βομβάη, όταν δυο Νιγηριανοί διαφώνησαν για το ποιος από τους Ρονάλντο και Μέσι είναι καλύτερος και αυτό είχε ως επακόλουθο την... δολοφονία του ενός.

Θα κάνεις το χαβαλέ σου, πολύ πιθανό και να τσακωθείς ακόμα στην προσπάθειά σου να κερδίσεις τη "μάχη" των εντυπώσεων. Μέχρι εκεί όμως, αλίμονο και αν για την μπάλα ή για παίκτες που βγάζουν τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων αποφασίσεις να ξεφύγεις. Προφανώς, για κάποιους η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι λιγότερο σημαντική από το αν ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Σε πάρτι γενεθλίων στη Βομβάη, συνέβη ένα τραγικό γεγονός, όταν δυο... φίλοι (τι να τους κάνεις τους εχθρούς) τσακώθηκαν για τους δυο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Η λεκτική τους διαμάχη οδήγησε σε φονικό, όπως επιβεβαίωσε και η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου Νιγηριανού, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 34χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος είχε γενέθλια.

Ο αποθανών ήταν υποστηρικτής του Ρονάλντο και ο 22χρονος του Μέσι. Πάνω στον καυγά τους, ο 34χρονος πέταξε ένα ποτήρι, το οποίο έσπασε στον τοίχο. Τότε, ο φίλος του πήρε ένα σπασμένο κομμάτι από το ποτήρι και το κάρφωσε στο θύμα, το οποίο πέθανε ακαριαία. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, στον οποίο θα απαγγελθούν κατηγορίες. Πάντως, ο λόγος του φονικού ήταν απλά η... διαφωνία τους.

Έτσι απλά, χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Για το απόλυτο τίποτα...

Δολοφονία λόγω... διαφωνίας για Μέσι και Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ