ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονήθηκε η ανιψιά του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας

Δολοφονήθηκε η ανιψιά του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας

Η ανιψιά του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, δολοφονήθηκε στο Μεξικό παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της ικανοποίησε πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων.

Η εγκληματικότητα ανθεί στο Μεξικό με την απαγωγή και την ελευθερία με αντάλλαγμα μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις να είναι σύνηθες φαινόμενο. Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέχρι πρότινος υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα της UEFA ( αποσύρθηκε στις 7 Σεπτέμβρη από την κούρσα με τους Τσέφεριν και Φαν Πράαχ), Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, έλαβε δυσάρεστα μαντάτα από τη χώρα της Αμερικής.

Η ανιψιά του, Μαρία Βιγιάρ Γκαλάθ, ηλικίας 39 ετών, δολοφονήθηκε στην πόλη Τολούκα, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της ικανοποίησε πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων. Η Βιγιάρ φαίνεται ότι απήχθη τη στιγμή που πήρε ταξί, ενώ δολοφονήθηκε πάνω σε μηχάνημα ΑΤΜ και το πτώμα της βρέθηκε μερικές ημέρες αργότερα.

"Οι απαγωγείς έκαναν ανάληψη από διάφορα ΑΤΜ κι αφού το ποσό δεν τους ικανοποιούσε κάλεσαν την οικογένειά της. Οι απαιτήσεις τους ικανοποιήθηκαν και πιστεύαμε ότι αργά ή γρήγορα θα έμενε ελεύθερη. Δυστυχώς, η υπόθεση δεν είχε αυτή την εξέλιξη που περιμέναμε", υποστήριξε ο Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία-Μαργκάγιο, υπουργός εξωτερικών της Ισπανίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ