ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκάρι ο Μπεργκ στην ισοπαλία της Σουηδίας με τη Νορβηγία

Δοκάρι ο Μπεργκ στην ισοπαλία της Σουηδίας με τη Νορβηγία

Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης της Σουηδίας με την Νορβηγία αγωνιζόμενος στο πλευρό του Ιμπραχίμοβιτς ενώ είχε πολύ καλή παρουσία η οποία συνοδεύτηκε από ένα δοκάρι στο 86' της αναμέτρησης.

Πολύ καλή παρουσία είχε στην ισόπαλη, χωρίς τέρματα, φιλική αναμέτρηση της Σουηδίας με την Νορβηγία ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90' της αναμέτρησης όντας ο μοναδικός από τους τρεις που προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα που έπαιξαν στο παιχνίδι.

Ο Μπεργκ αρχικά αγωνίστηκε ως δίδυμο με τον Ιμπραχίμοβιτς και είχε καλή συνεργασία με τον Σουηδό σταρ καθώς ήταν αυτός που του πέρασε μια παράλληλη μπαλιά στο 6' την οποία δεν πρόλαβε ο "Ίμπρα" ενώ στο 19' η κάθετη του Μπεργκ έβγαλε τετ α τετ τον Ιμπραχίμοβιτς που σούταρε έξω.

Μετά το 60' που ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας πέρασε στον πάγκο ο Μπεργκ έπαιξε ως δίδυμο με τον Τοϊβόνεν και τότε φάνηκε ακόμα περισσότερο καθώς πήρε και τελικές προσπάθειες πάνω του.

Σε μια από αυτές στάθηκε άτυχος καθώς στο 86' ο Ντουρμάζ που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 75' έκανε την όμορφη μπαλιά με τον Μπεργκ να κατεβάζει με το στήθος και να κάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Βασικός και ο Ελαμπντελαουί

Πλην του Ντουρμάζ που αγωνίστηκε για 15 λεπτά και άλλαξε την εικόνα της Σουηδίας με την είσοδο του στην αρχική ενδεκάδα της Νορβηγίας βρέθηκε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού ο οποίος έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να ξεχωρίσει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ