ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό "μπαμ" απ' τη Σλάβια Πράγας

Διπλό "μπαμ" απ' τη Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια Πράγας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τούρκου επιθετικού, Χαλίλ Άλτιντοπ απ' την Άουγκσμπουργκ, καθώς και του πρώην αρχηγού της Ζενίτ, Ντάνι, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική γραμμή της.

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε η Σλάβια Πράγας. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλίλ Άλτιντοπ, ο οποίο αποχώρησε ύστερα από μία τετραετία απ' την Άουγκμπουργκ, καθώς και του πρώην αρχηγού της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντάνι.

Την περυσινή σεζόν, ο Άλτιντοπ είχε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 33 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με την Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Ντάνι σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 14 παιχνίδια με τη Ζενίτ.

Πέρα απ' τους δύο προαναφερθέντες, η διοίκηση της Σλάβια ανακοίνωσε και την μεταγραφή του διεθνή Ουκρανού μέσος, Ρουσλάν Ρόταν, που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα κι άφησε ευχαριστημένο τον Γιάροσλαβ Σιλχάβι, ο οποίος και εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τσεχική ομάδα θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο μονοπάτι των πρωταθλητών και μέσω αυτών των κινήσεων επιχειρεί να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ανακοινώσεις:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ