ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" για τη Μπάγερν

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" για τη Μπάγερν

Η Μπάγερν πήρε δύο διεθνείς Γερμανούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, αλλά θα ενταχθούν στο δυναμικό της το καλοκαίρι.

Η Μπάγερν συνεχίζει να... τρέφεται από τους αντιπάλους της στη Γερμανία και μία εξ αυτών τη φετινή σεζόν είναι -ανέλπιστα- η Χόφενχαϊμ.

Την Κυριακή ανακοινώθηκε ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκανε δικούς της δύο εκ των ηγετών της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον κεντρικό αμυντικό Νίκλας Ζίλε και τον μέσο Ζεμπάστιαν Ρούντι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μετακομίζουν από το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος Ζίλε, μία φορά διεθνής με την εθνική Γερμανίας, βρισκόταν στο στόχαστρο και της Λίβερπουλ, με συνέπεια η Μπάγερν να χρειαστεί να καταβάλλει 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου", δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο 26χρονος Ρούντι, δώδεκα φορές διεθνής, αποκτήθηκε δίχως χρηματικό αντίτιμο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

"Είμαστε ικανοποιημένοι και πολύ χαρούμενοι που οι Νίκλας Ζίλε και Ζεμπάστιαν Ρούντι θα έρθουν στην Μπάγερν. Η μεταγραφή των δύο διεθνών Γερμανών ποδοσφαιριστών είναι επίσης επένδυση για το μέλλον της Μπάγερν", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρούμενιγκε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ