ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή βράβευση για τον Μαρτίνες στην Αυστραλία

Διπλή βράβευση για τον Μαρτίνες στην Αυστραλία

Διπλή βράβευση για τον Νίκολας Μαρτίνες στην Αυστραλία, η οποία και καταδεικνύει την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει χάρη στις επιδόσεις του με τη φανέλα της Σίντνεϊ Γουόντερερς.

Σημαντικές ποδοσφαιρικές τιμές γνωρίζει ο Νίκολας Μαρτίνες στην Αυστραλία, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σίντνεϊ Γουόντερερς. Η κανονική διάρκεια της πρώτης εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του πρώην άσου του Παναιτωλικού να έχει προκριθεί με άνεση στα playoffs (προημιτελικά σε σύστημα νοκ - άουτ που ξεκινούν την Παρασκευή 21 Απριλίου), αφού βγήκε πρώτη.

Οι βραβεύσεις που ακολούθησαν, έδειξαν και τη μεγάλη εκτίμηση που έχει κερδίσει ο Αργεντινός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί, καθώς αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν από τους δημοσιογράφους, αλλά και στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος από τους φιλάθλους!

"Είναι εκπληκτικό, η στήριξη των οπαδών με οδηγεί. Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και το προσωπικό που με βοήθησε να βελτιωθώ", ήταν η ευχαριστήρια δήλωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Μαρτίνες ανήκει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναμένεται να μπει εκ νέου σε συζητήσεις μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αν και οι πιθανότητες δεν γέρνουν υπέρ της επιστροφής του στο Λιμάνι. Στην A-League της Αυστραλίας έχει μετρήσει 4 γκολ και 8 ασίστ φέτος, ενώ αποτελεί κοινή παραδοχή ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ