ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέκοψε το ματς για ν' αποβάλλει τον σπίκερ!

Διέκοψε το ματς για ν' αποβάλλει τον σπίκερ!

Απίθανα πράγματα στην Κόστα Ρίκα, καθώς διαιτητής αναμέτρησης της δεύτερης κατηγορίας διέκοψε το ματς για ν' αποβάλλει τον σπίκερ που κατέκρινε τη διαιτησία.

Το ματς της Μουνισιπάλ Κότο Μπρους με την Μπάριο Μέχικο, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κόστα Ρίκα, θα περνούσε απαρατήρητο στην ιστορία του ποδοσφαίρου εάν δεν υπήρχε διακοπή του ματς για έναν εντελώς αλλόκοτο λόγο.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζίμι Τόρες, ενημερώθηκε από το βοηθό του, Νταβίντ Καρμπάγιο, ότι υπήρξε αναστάτωση στα δημοσιογραφικά θεωρεία, μ' έναν συγκεκριμένο σπίκερ ν' αντιδρά στην απόφαση του ρέφερι να υποδείξει φάουλ.

"Αυτή η διαιτησία είναι φρικτή", σχολίασε ο Ένρι ντε Χεσούς Ντίας. Μετά τη σύντομη ενημέρωση ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς, ζήτησε να αποβληθεί ο εν λόγω σπίκερ, υπό το φόβο της οριστικής διακοπής.

"Πληρώσαμε πρόστιμο. Δεν είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, είμαι μόνο ο σπίκερ. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί. Για πρώτη φορά αποβάλλεται σπίκερ σ' ενα ματς. Απίστευτο.", σχολίασε ο άτυχος σπίκερ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ