ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διασυρμός για Μίλαν

Manchester City forward Stevan Jovetic celebrates his goal early in the first half. 

 - AC Milan vs. Manchester City - Guinness International Champions Cup at Heinz Field, Pittsburgh - 27/07/2014 - Mandatory Credit: Pixel8 Photos/Jack Megaw - +44(0)7734 151429 - info@pixel8photos.com - NO UNPAID USE.
Manchester City forward Stevan Jovetic celebrates his goal early in the first half. - AC Milan vs. Manchester City - Guinness International Champions Cup at Heinz Field, Pittsburgh - 27/07/2014 - Mandatory Credit: Pixel8 Photos/Jack Megaw - +44(0)7734 151429 - [email protected] - NO UNPAID USE. JACK MEGAW/PIXEL8 PHOTOS

Ό,τι ήθελε έκανε τη Μίλαν η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε με 5-1 στο άλλο παιχνίδι που έγινε από τον όμιλο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του International Champions Cup. (videos)

Άκρως προβληματική παρουσιάστηκε για δεύτερο σερί φιλικό η Μίλαν. Μπορεί να είχε απουσίες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την ανεμική άμυνα των Ιταλών.

Από το 12 ως το 27 η Σίτι πέτυχε τέσσερα γκολ με τον Αγκάτσι να είναι ιδιαίτερα προβληματικός. Γιόβετιτς, Σινκλερ, Νάβας και Ιχενάτσο οι σκόρερς με το σερί της Σίτι να κόβεται στο 42', όταν μείωσε ο Μουντάρι σε 4-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι "πολίτες" είχαν κατεβάσει ρυθμό, αλλά μπόρεσαν να σκοράρουν άλλη μία φορά με τον Γιόβετιτς και πάλι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ